EEN PERSOONLIJK EN ORIGINEEL KUNSTWERK

Kunst met een eigen touch.

Persoonlijker wordt het écht niet! En dat bewijzen we want exclusief bij ons kun je van jouw vingerafdruk een uniek kunstwerk laten maken. Combineer die van jou met met die van je partner, beste vriend(in), ouders, grootouders of gewoon het hele gezin.

KIES JE UNIEKE MEESTERWERK

Kies één van onze unieke Meesterwerken afgedrukt op jouw favoriete materiaal en gewenst formaat.

Kunstwerk met je eigen vingerafdruk

Door middel van jullie eigen vingerprints krijgt dit kunstwerk een echte eigen touch. Om dit persoonlijke ontwerp te laten passen bij jullie interieur, ontwerpen we 'm graag in een voor jullie passende kleurcombinatie. Het kunstwerk wordt speciaal voor jou gemaakt door onze artiesten op het door jou gewenste formaat en materiaal. Je hebt al een artprint op hoogwaardig Tinteretto papier van 21 x 30 cm voor € 39,-. Dat is pas bijzonder!

Voor dit kunstwerk maken we allereerst een scan van je jullie vingers. Dit kan bij ons in de atelierwinkel wanneer jou dat uitkomt. 

Vanaf  € 39,-

incl. Btw

Het Ontwerphuys

0573 70 10 03

Info@hetontwerphuys.nl

Noorderwal 23

7241 BL  Lochem

Welkom nieuwe Huysvriend. Het enige dat je nog even hoeft te doen is je mail bevestigen. Check voor de zekerheid je spambox als je de mail niet binnen nu en 5 minuten hebt ontvangen.

Sluit je aan bij onze club Huysvrienden. Dan heb je exclusieve toegang tot nieuwe collecties, altijd 5% korting op je bestellingen en mis je niets meer van Het Ontwerphuys.

Huysvriend worden?