top of page

Wij ontwerpen grafische kunst. Het liefst doen we dat samen. Niets is mooier dan jouw persoonlijke ervaring vereeuwigen als mo(nu)ment voor aan de muur. 

Het Ontwerphuys staat garant voor een origineel, waardevol, tijdloos en persoonlijk ontwerp maar is bovenal een creatieve beleving die je eens moet meemaken.

Dit ontwerpen wij;

Herinneringen tot leven laten komen.

Wij zien die lege plek bij jou thuys als een leeg canvas om een oude herinnering tot leven te laten komen of om samen nieuwe herinneringen te creëren. Geen standaard afbeelding, schilderij of foto, maar een uniek, creatief ontwerp met een verhaal of een persoonlijke twist. Een kunstwerk met jouw ideeën, foto’s, prints of favoriete (song)teksten als ingrediënten, ontwerp elementen noemen we dat. Die je ook nog eens een keer toe kunt passen op een andere drager zoals je computer, mobiel, social media, textiel, kleding etc.

HET ONTWERPHUYS

Creatieve sfeermakers met jouw persoonlijke twist.

Je huis is tip top voor elkaar. Helemaal met passie en liefde ingericht naar jouw smaak. Maar er mist iets. Een sfeermaker. Een persoonlijke twist. Een vleugje persoonlijkheid. Een stukje beleving. Herken je dat?

Wij zijn Het Ontwerphuys. We zijn er speciaal voor iedereen die op zoek is naar een (kunst)werk aan de muur dat niemand anders heeft. Een persoonlijk ontwerp, gemaakt door jou samen met een van onze digitale artiesten.

ONTWERP OPTIES

Ontwerp samen met ons jouw kunstwerk of kies een van onze ontwerp specials.

bottom of page