Voorproeverij expositie
‘Lochem in een ander licht’

 

Tijdens het wijnfestival zaterdag 15 oktober 2022 werpen Het Ontwerphuys en fotograaf René van Buitenen een ander licht op Lochem. Een bijzonder schouwspel tussen de pure nachtfotografie van René en de conceptmatige benadering van de digitale artiesten van het Het Ontwerphuys.

 

Lochem in een ander licht is een kunstconcept dat je meeneemt op reis. De kijker ziet bekende Lochemse gebouwen, maar anders dan anders. Het zal je verbazen hoe verrassend een bekende omgeving kan zijn. Als je er maar een ander licht op schijnt. En dat doen we. Letterlijk. De geëxposeerde werken hebben allen een bijzondere Augmented Reality laag waarbij de werken tot leven komen ondersteund door bijpassende audio.

 

Bezoekers van het wijnfestival kunnen een bezoek brengen aan deze smaakvolle voorvertoning. Binnenkort wordt de volledige expositie officieel geopend. Deze zal tot en met januari te zien zijn in het atelier van Het Ontwerphuys aan de Noorderwal 23 in Lochem.

BLIJF OP DE HOOGTE

Bedankt voor je belangstelling

Het Ontwerphuys

0573 70 10 03

Info@hetontwerphuys.nl

Noorderwal 23, 7241 BL  Lochem

KvK: 08175745

BTW: 9819399644 B01

Welkom nieuwe Huysvriend. Het enige dat je nog even hoeft te doen is je mail bevestigen. Check voor de zekerheid je spambox als je de mail niet binnen nu en 5 minuten hebt ontvangen.

Sluit je aan bij onze club Huysvrienden. Dan heb je exclusieve toegang tot nieuwe collecties, altijd 5% korting op je bestellingen en mis je niets meer van Het Ontwerphuys.

Huysvriend worden?

Het Ontwerphuys is een handelnaam van Feel B.V