top of page

07

Jouw ontwerp bij jou Thuys

Wij geloven niet alleen in creatieve vrijheid maar ook in vrijheid van productkeuze. Je ontvangt van ons altijd het persoonlijke ontwerp thuisgestuurd in een luxe bewaarbox. In de bewaarbox vind je een échte Het Ontwerphuys usb-stick met jouw ontwerp in diverse (bestands)formaten. Hierdoor heb je alle vrijheid om het ontwerp bij jouw favoriete drukker of webshop te laten produceren voor aan de muur of op een heel andere manier. Alle vrijheid dus. 

Liever ontzorgd worden? We sparren graag tijdens een van de ontwerp sessies met je over de mogelijkheden aan materialen en producten. Als je wil ontvang je van ons het ontwerp geproduceerd thuys samen met de bewaarbox. Meer hierover vind je bij 'Bij jou thuys' 

Dit zijn de stappen die we samen gaan zetten.

06

Jouw ontwerp

is klaar

Je persoonlijke ontwerp is klaar. De ontwerper heeft er de finishing touch aan gegeven en bespreekt graag de laatste aanpassingen met je door. Als jij dit leuk vindt bekijken jullie het ontwerp nog eens op de plek die het gaat krijgen bij je thuys, natuurlijk op het materiaal dat jullie het beste vinden passen bij jouw interieur. Beide tevreden? Dan zal de ontwerper jouw persoonlijke ontwerp met veel zorg en persoonlijke handtekening naar je versturen in een luxe bewaarbox. Binnen 3 tot 4 werkdagen na akkoord vind je deze in de brievenbus. 

05

Ontwerp

afronden

De laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet. Jouw ontwerp wordt nog een laatste keer door het oog van de meester bekeken en gecontroleerd. Daarna wordt het klaargezet op precies die afmeting en kwaliteit die bij jou en de plek in je huys past. Klaar om nog een laatste keer samen te bespreken.

De ontwerper neemt je stap voor stap mee in creatieve keuzes en slimme, subtiele of verrassende ontwerp stappen die zijn gezet om tot deze eerste versie van jouw ontwerp te komen. Na jouw eerste reactie bespreken jullie samen de mogelijkheden om het ontwerp nog dichter bij jouw persoonlijke wensen en ideeën te brengen. Richting het einde van deze sessie is je ontwerp op enkele details na gereed. Nadat jullie deze ontwerp sessie afsluiten legt de ontwerper nog een laatste hand aan de afgesproken details.

04

Samen

ontwerpen

03

Ontwerp

voorbereiden

In deze stap doet de ontwerper wat een ontwerper nu eenmaal het allerliefst doet en kan. Alles wat jij hebt aangeleverd en jullie hebben besproken komt samen in het creatieve brein van deze grafische vakidioot. Hij gaat aan de slag met de eerste opzet van jouw persoonlijke ontwerp. Spannend moment altijd. In de volgende afspraak ga jij voor het eerst het ontwerp bekijken en gaan jullie er samen aan verder werken.

02

Kennis
maken

We gaan aan de slag! Jij en de ontwerper maken kennis met elkaar. In een ontspannen sfeertje gaan jullie samen een half uur in gesprek over je idee, je wensen, en over wat jij nu echt belangrijk vindt om straks terug te zien in jouw ontwerp. Jij inspireert de ontwerper en de ontwerper verrast jou met de eerste creatieve ideeën. Tot slot bespreken jullie het formaat dat het best past in je huis en andere details die het verschil kunnen maken tussen mooi of geweldig. Na deze kennismaking is een van de allerbelangrijkste stappen om tot jouw persoonlijke ontwerp te komen gezet.

01

Deel je wensen, ideeën, inspiratie & jouw verhaal.

Een ontwerp op maat is de ultieme samenwerking met een ontwerper. Je hebt wel dat ene idee of die belangrijke herinnering in je hoofd maar je hebt er geen foto’s van. Of misschien heb je alleen nog een oude foto die je in het middelpunt van een persoonlijk ontwerp wil laten vereeuwigen. 

Op maat ontwerpen begint met een offerte op maat. Daarom ontvang je van ons een e-mail met heldere instructies waarin wij je uitleggen hoe jij je wensen, ideeën, inspiratie, verhaal en eventueel eigen foto’s het best bij ons kunt aanleveren. 

Je mag ook een of meerdere foto’s meesturen van de plek in je huis waar je werk aan de muur komt te hangen. Zodat wij je nog beter kunnen helpen met het kleurgebruik of met vragen over de beste afmetingen voor jouw ontwerp.) Zodra wij de informatie van je hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken. 
 
Nadat jij akkoord bent met de offerte plannen we samen de kennismaking & brainstorm in.

Laten ontwerpen

Maatwerk is mensenwerk. Zeker als het gaat om jouw meest memorabele moment. Stap voor stap gaan we samen aan de slag met jouw ultieme kunstwerk.

LATEN WE JE WENSEN DOORNEMEN

Aan de slag met jouw unieke ontwerp, vraag hier je offerte aan.

vanaf €249,-

bottom of page