top of page

TER INSPIRATIE

Ontwerp elementen.

Welke elementen zien we terug in jouw ontwerp?

IETS GEVONDEN DAT BIJ JE PAST?

Kies een van de ontwerp opties of laat je verder inspireren op onze Pinterest pagina

ONTWERP ELEMENT 01

Kleuren & tinten

Je hoeft écht niet bang te zijn voor kleur. Kleur kan je ontwerp extra laten opvallen en creëert een echte eyecatcher of zorgt voor subtiliteit en gaat op in de omgeving.

ONTWERP ELEMENTEN

Het ideale aantal ontwerp elementen.

Ontwerp elementen geven letterlijk 'vorm' aan jouw persoonlijke ontwerp. Ze komen in vele soorten, maten, kleuren en vormen. Denk natuurlijk aan foto's als ontwerp element maar ook aan: belangrijke data, namen, letters en cijfers, (delen van) songteksten of gedichten.

 

Het ideale aantal bepaal je natuurlijk zelf maar houd er rekening mee dat een ontwerp met heel veel elementen meer een 'zoekplaatje' wordt dan een ontwerp van dezelfde maat met bijvoorbeeld maar 6 ontwerp elementen. Deze 6 elementen vallen dan meer op omdat ze meer de ruimte krijgen in het ontwerp. Bepaal daarom goed van tevoren wat je wil uitstralen met je ontwerp. Opvallend of ingetogen, uitgesproken of toch een ontwerp dat rust brengt?

 

Hulp nodig?
Geen probleem, we adviseren je graag.

ONTWERP ELEMENT 03

Letters & cijfers

Een huisnummer, geluksgetal, initialen of naam maakt het ontwerp nog extra persoonlijk. Ga voor subtiel aanwezig of maak er het hoofdonderwerp van.

ONTWERP ELEMENT 04

Datum & tijdslijnen

Spelen belangrijke data voor jouw een rol of wil je de geschiedenis in beeld brengen? Data en tijdslijnen zijn perfect geschikt om dit grafisch en fotografisch visueel te maken.