top of page

MIRIAM'S KEUZE

Een blijvende herinnering van onze droomreis op Bali.

De mooiste foto’s van een reis naar Bali in 2018, een foto van de sfeer & stijl bij hun thuis, een voorkeurskleur en een korte versie van het vakantieverhaal; dat waren de ontwerp elementen die Miriam als input aanleverde bij de artiest. Samen beleefden ze hun droomreis nog een keer. Miriam & Gydo gingen het avontuur aan op Bali én tijdens deze reis naar een unieke, tastbare en persoonlijke herinnering.

Het eindresultaat is precies wat wij zochten. Het is een prachtige, persoonlijke herinnering van onze reis die nu vol trots boven onze bank aan de muur hangt.”

MIRIAM'S ERVARING

Onze Bali-reis is toch wel een droomreis geweest, waar we vandaag de dag nog steeds heel enthousiast over praten met familie en vrienden. En hoe mooi is dat dat we de verhalen kunnen versterken met dit prachtige ontwerp als eindresultaat. Het is voor ons echt een praatstuk aan de wand geworden, dat helemaal past bij de rest van ons  interieur. Er kwam meer bij kijken dan we hadden gedacht, maar dat maakt deze ‘ontwerpreis’  een extra speciale ervaring.”

Hoe mooi is het dat we ons verhaal kunnen versterken met dit ontwerp.

Miriam en

Het Ontwerphuys

Ontdek het verhaal achter het persoonlijke ontwerp van Miriam.

BIJ MIRIAM THUYS

Dankzij dit persoonlijke kunstwerk  blijven we de verhalen delen.

Na afloop van het ontwerptraject kon Miriam zelf kiezen hoe, waar en op welke (digitale of fysieke) middelen ze het ontwerp wilde toepassen. Het stel had vanaf het begin af aan voor ogen waar het ontwerp moest komen. Aan de muur in de woonkamer. Een lege wand die het perfecte plekje vormt voor dit perfecte plaatje. Met onze hulp is gekozen om hun persoonlijke kunstwerk tot leven te laten komen boven de bank op een groot formaat textieldoek in een zwart aluminium frame. Dit zorgt voor een enerzijds strakke maar tegelijkertijd warme uitstraling.

Het hele traject is echt een avontuur en een ervaring.

“Naast het uiteindelijke ontwerp kregen we ook advies over het formaat, de vorm en kleur, welke het best aansluiten bij ons interieur. De mensen achter Het Ontwerphuys nemen echt de tijd voor je en zijn in staat om vanaf foto’s of een korte video van je woonkamer je te adviseren. Dat is echt een meerwaarde. En dat merk je. Het kunstwerk valt meteen op. Iedereen blijft wel even kijken. Ook omdat wij er zelf op staan, maar ook omdat je iedere keer weer wat anders ziet in het ontwerp.”

GEÏNSPIREERD GERAAKT?

Wil jij ook zo'n indrukwekkend ontwerp als Miriam? Klik dan hieronder om samen aan de slag te gaan.

MIRIAM'S ERVARING

Het samen ontwerpen met een ontwerper, maakt het nog persoonlijker.

“We hadden geen idee wat ons te wachten stond. We zochten iets persoonlijks en unieks. Geen standaard afbeelding welke je tegenwoordig bij veel mensen aan de muur ziet hangen. Het samen ontwerpen en selecteren van een passend product, waarop het ontwerp tot leven komt, maakt het nog persoonlijker. We deelden onze ideeën, reisverhalen en foto’s, kozen de juiste kleursterkte en kwamen samen met de ontwerper tot de juiste vorm.

Het eindresultaat is precies wat wij zochten. Het is persoonlijk, uniek en een prachtige terugblik op onze reis die nu vol trots aan de muur hangt.

bottom of page