top of page

KEUZESTRESS?

Alle vrijheid om met jouw ontwerp te doen wat jij wil.

Liever ontzorgd worden? Geen probleem! We adviseren en helpen je graag met één van deze 6 bewezen producten voor een gegarandeerd mooie en altijd persoonlijke print aan de muur.

Met de verschillende bestandsformaten kun je direct aan de slag. Gebruik jouw persoonlijke ontwerp als achtergrond op je telefoon, laptop of tablet. Wil je een stapje verder gaan? Laat 'm op een shirt of trui drukken of drink een bakje koffie uit jouw persoonlijke design mok. Alle vrijheid om met jouw ontwerp te doen wat jij wil. 

BELEEF

Jouw ontwerp bij jou thuys.

Wij geloven niet alleen in creatieve vrijheid maar ook in vrijheid van productkeuze. Of je nu samen met of volledig door ons een ontwerp laat maken, je ontvangt van ons altijd het persoonlijke ontwerp thuisgestuurd in deze luxe bewaarbox. In de bewaarbox vind je een échte Het Ontwerphuys usb-stick met jouw ontwerp in diverse (bestands)formaten. Hierdoor heb je alle vrijheid om het ontwerp bij jouw favoriete drukker of webshop te laten produceren voor aan de muur of op een heel andere manier.

IETS GEVONDEN DAT BIJ JE PAST?

Kies een van de ontwerp opties of laat je verder inspireren op onze Pinterest pagina.

Kies een ontwerp optie
Meer inspiratie

Acrylglas

Het ontwerp wordt rechtstreeks geprint op de achterzijde van 5 mm dik glashelder Acrylglas. Dit creëert een fantastische diepte en een zeer luxe uitstraling door het glanzende effect. Het paneel wordt vervolgens op een 5 mm zwarte PVC achterplaat verlijmd zodat de afdruk goed beschermd blijft. 

vanaf  €169,-

01

Akoestiek

Het ontwerp wordt d.m.v. sublimatie op een 100% recyclebare polyester toplaag geprint welke een akoestische backing heeft van een laag katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Het paneel zit in een 30 mm dik slijtvast geanodiseerd zwart aluminium frame. 

vanaf  €169,-

02

Aluminium

Het ontwerp wordt als foliedruk op de voorzijde van een 4 mm dik aluminium sandwichpaneel (Dibond) geprint. Het paneel wordt vervolgens afgewerkt met een mat laminaat zodat de afdruk goed beschermd blijft en een mooie strakke uitstraling wordt gecreëerd. 

vanaf  €169,-

03

Textieldoek

Het ontwerp wordt d.m.v. sublimatie geprint op een soepel polyester textieldoek met een fijne structuur en krachtige kleuren wat een warme en zachte uitstraling geeft.  Het doek wordt gespannen in een 27 mm dik slijtvast zwart, wit of zilver geanodiseerd aluminium frame m.b.v. de geconfectioneerde siliconenpees.